Shënim! Para se të investoni, kontrolloni që ndërmjetësi të zgjidhni!

Këtu është një listë e agjentëve më të njohur në vitin 2020

Disa informacione të rëndësishme!

A jeni i interesuar për forma dhe lloje të ndryshme të parave që investojnë? A jeni i interesuar të tregtoni ose të investoni në derivate, p.sh. në CFD, opsione, ari, monedha, naftë? Nëse po, mos harroni se ndërsa investoni ose tregtoni , p.sh. CFD , opsione binare , monedha kriptoje ose Forex , gjëja e rëndësishme është një zgjedhje e mirë e ndërmjetësit me të cilin do të vendosni llogarinë për tregtim. Më poshtë do të gjeni disa informacione të rëndësishme se si të zgjidhni ndërmjetësin e duhur dhe informacion se çfarë duhet t’i kushtoni vëmendje. Ne besojmë se kemi arritur të zgjedhim disa nga ndërmjetësit më të njohur në vitin 2020 (do të gjeni renditjen poshtë këtij artikulli).

Para se të filloni aventurën tuaj me investimin ose mësimin në platformën e investimeve, ia vlen të njihni disa fakte.

Këtu është një listë e informacioneve të rëndësishme

  • Ju mund të filloni të mësoni dhe testoni një platformë të veçantë në llogarinë tuaj demo me një shumë virtuale për të investuar.
  • Zgjedhja e një ndërmjetësi të duhur është një çështje shumë e rëndësishme, sepse ne transferojmë para në një platformë të caktuar. Ne duam të jemi të sigurt se është e sigurt dhe do të jemi në gjendje ta marrim atë kur përfitojmë nga investimi dhe të bëjmë një transferim në llogarinë tonë.
  • Interesi i thellë, ia vlen të dini se sa është i fuqishëm dhe si duke investuar $ 1, ju mund të shumëzoni kapitalin tuaj për një periudhë kohe.
  • Rrezik, çdo investitor duhet të jetë i vetëdijshëm se çdo investim është i rrezikshëm, kështu që mos investoni paratë që nuk mund të përballoni të humbni.
  • Shlyerja e fitimeve dhe humbjeve, ashtu si çdo e ardhur ose humbje, duhet të shlyhet në një vend të caktuar tatimor

Investimi dhe tregtimi në vitin 2020r.

Nëse jeni të interesuar të investoni në lloje të ndryshme të aktiveve, monedhave, Forex ose monedhave të kriptos, p.sh. bitcoin, ethereum, ose të blini kontrata CFD për ari, argjend, platin ose kompani të huaja, si Amazon, Microsoft, Google apo kompani të tjera të mëdha, ne keni disa informacione të rëndësishme për ju.

Përkatësisht, zgjedhja e ndërmjetësit të duhur është një hap shumë i rëndësishëm gjatë investimit. Ai është një person të cilit ne i transferojmë paratë tona, të cilat ne do të menaxhojmë. Kjo është arsyeja pse, besueshmëria e ndërmjetësit është shumë e rëndësishme sepse nëse duam të tërheqim një shumë të veçantë, dëshirojmë të jemi të sigurt që do ta marrim atë. Disa njerëz thonë se shumë ndërmjetës ose faqe fatkeqësisht nuk janë shumë të besueshëm. Prandaj, ne vendosëm të kontrollojmë se cilët agjentë janë të njohur në vitin 2020 dhe të përgatisim një renditje të veçantë të ndërmjetësit, i cili do të jepet nën këtë artikull.

Para se të filloni të investoni, ju mund të krijoni një Llogari Demo që do t’ju lejojë të provoni ndërmjetësi të zgjedhur, të njiheni me platformën dhe të mësoni se si të tregtoni me të. Ju mund të bëni investimin dhe tregtinë tuaj të parë në aktivin që keni zgjedhur. Do të kontrolloni mundësitë e platformës dhe të mësoni se si të blini dhe shesin asete, mund të mbani një gjurmë të kursit të këmbimit të dollarit, euros, naftës, arit, argjendit ose kriptove si bitcoin ose ethereum.

Duke investuar me një ndërmjetësi pa licencat e duhura, mund të keni, për shembull: të humbni të gjithë kapitalin tuaj. Ju gjithashtu duhet të mbani mend se çdo investim gjithmonë përfshin rrezikun e humbjes së kapitalit. Kjo është arsyeja pse, ia vlen të zgjidhni ndërmjetës të certifikuar dhe ata që kanë lejet e duhura për të drejtuar këtë lloj biznesi.

 

Besueshmëria e ndërmjetësit !!

Besueshmëria e ndërmjetësve mund të verifikohet duke analizuar licencat, lejet, certifikatat e tyre dhe nëse ata i nënshtrohen një mbikëqyrjeje të përshtatshme financiare në vendin në të cilin jetoni.

Llogari Demo!

Mund të provoni të ashtuquajturën llogari demo për të mësuar, kontrolluar platformën dhe aftësitë tuaja. Ju nuk keni nevojë të verifikoni të dhënat tuaja për të filluar aventurën tuaj me investime (p.sh. në Plus500 ju duhet vetëm një adresë e-mail).

Përparësitë e një llogarie demo

  • Ju merrni një monedhë virtuale dhe një shumë për të mësuar
  • Ju mund të zgjidhni dhe provoni opsione të ndryshme për blerjen dhe shitjen e një pasurie të veçantë, p.sh. ar, argjend, cryptocurrency, vaj, etj.
  • Ju vendosni për sa ju bleni dhe për sa shisni, dhe çfarë blini dhe çfarë shisni.
  • Ju vendosni kur të kaloni në një llogari të vërtetë dhe të filloni të investoni paratë tuaja të vërteta.
  • Mund të çabonoheni nga platforma në çdo kohë që dëshironi.

Ju mund të krijoni llogarinë tuaj demo , p.sh. ndërmjetësi Plus500 Nr. 1 në listën tonë të brokerave më të njohur në vitin 2020 (gjithçka që ju nevojitet është një adresë e-mail për t’u regjistruar)

Më poshtë janë 4 ndërmjetësit më të njohur në vitin 2020. Ju mund të vendosni një llogari demo dhe të provoni platformën ose, për shembull, të kontrolloni se si të tregtoheni, p.sh. ari, monedhat, nafta, aksionet ose monedhat e kriptos.

Emri i ndërmjetësit

Vlerësimi i ndërmjetësit

Rregulloret Ligjore

Përparësitë

Llogari Demo

%

Plus500UK

FCA (#509909)

Plus500CY

CySEC (#250/14)

-SMS dhe njoftime përmes postës elektronike
Operacion i thjeshtë dhe intuitiv
– Jo komision për depozitat dhe tërheqjet
-Ka jetoni 24 orë në anglisht
– Ndërfaqe identike në të gjitha
pajisjet mobile PC, Web, iOS

%

CySEC: nr 109/10

FCA: FRN 583263

ASIC: 491139

US license

Njoftime për SMS dhe email
– Gjuha e platformës angleze
– Forex, indekse, Real Stock, crypto, ETF, mallra
– aplikim celular dhe PC
– ndërfaqe interesante
– telefon, email dhe kontakte chat
– pa komision për depozitat dhe tërheqjet

%

CySEC NR: 247/14

Njoftime për SMS dhe email
– Paneli interesant dhe intuitiv –
hatfarë jetojnë në gjuhë
– pajisje celulare, PC, Ueb, iOS

%

FCA FRN: 705428

IFSC 60/354 / TS / 19

CySEC 120/10

ASIC AFSL 443670

Njoftime për SMS dhe email
– Gjuha e platformës angleze
– Forex, indekset, metalet, obligacionet
– aplikim celular dhe PC
– ndërfaqe interesante
– telefon, email dhe kontakt chat

CFD-ji so zapleteni instrumenti in z velikim tveganjem hitro izgubljajo denar zaradi finančnega vzvoda. Med 74-89% računov vlagateljev na drobno izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji in ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja.

Di seguito sono riportati alcuni broker a cui dovresti prestare attenzione. Perché?

A nostro avviso e dopo le recensioni su Internet, possiamo apprendere che affidare fondi a queste entità può comportare una perdita di capitale. Scegliere saggiamente.

Elenco dei broker di cui non ci fidiamo in base alla nostra esperienza.

Emri i ndërmjetësit

Vlerësimi i ndërmjetësit

Rregulloret ligjore

Viti i verifikimit

%

Asnjë rregullore

2020

%

Asnjë rregullore


2020


%

Asnjë rregullore


2020

Dhe të tjerët

Miliarderi i Bitcoin, Bitcoin Circuit, Bitcoin Code, Bitcoin Compass, Bitcoin Era, Bitcoin Evolution, Bitcoin Formula, Bitcoin Future, Bitcoin Gemini, Bitcoin Milions, Bitcoin Pro, Bitcoin Profit, Bitcoin Revival, Bitcoin Revolution, Bitcoin Rush, Bitcoin Superstar , Aplikacioni Trendi i Bitcoin, Pasuria e Crypto Crash, Fitimi i Crypto, Crypto Soft, Tregtuesi i modeleve, Maksimizuesi i Fitimit, Revolucioni i Fitimit,

Zgjedhja e një ndërmjetësi për të gjithë

Renditja e mëposhtme është përgatitur në bazë të një grupi ndërmjetësish, përkatësisht 23. Ne morëm parasysh platforma të tilla si BDSWISS, XTB, HF Markets, easymarkets, Etoro, robomarkets, forextime dhe të tjerë. Bazuar në informacionin, rishikimet e gjetura në internet, numrin e vlerësimeve, reklamave, faqeve dhe mendimit tonë për intuitivitetin e platformës, numrin e gjuhëve, mbështetjen e platformës dhe kontaktin, krijuam këtë renditje

Vlen të kujtohet se renditja në vijim dhe përmbajtja e saj është vetëm një shprehje e mendimeve dhe pikëpamjeve të njerëzve që krijojnë platformën dhe duhet interpretuar si e tillë. E gjithë përmbajtja e postuar këtu shërben vetëm si qëllime informacioni dhe nuk duhet të trajtohet si rekomandime për investime.
Krijuesi i faqes në internet nuk merr asnjë përgjegjësi për vendimet e investimeve të marra nga përdoruesit që vizitojnë faqen e internetit dhe për shërbimet e ofruara nga kompania e paraqitur në faqen e internetit. Userdo përdorues që përdor faqen e internetit duhet të lexojë rregulloret e tij, drejt të cilave ai do të ridrejtohet.
Lexoni rregullat e faqes sonë të internetit.

Mos harroni se çdo investim, përfshirë edhe atë në tregun Forex dhe kontratat CFD, përfshin rrezik të lartë financiar dhe duhet të afrohet me vetëdije të plotë për një rrezik të tillë. Mos investoni para që nuk mund të përballoni të humbni!

Ofertat e ndërmjetësit në faqen tonë të internetit dhe përmbajtja mund të ndryshojnë. Kjo është arsyeja pse, para fillimit të investimit, çdo përdorues duhet të lexojë me kujdes kushtet aktuale dhe ofertën e një ndërmjetësi të veçantë.